#Likeme, deze zomer in #Blankenberge!!!

Zoals beloofd hadden we nog een leuke verrassing in petto om ons zomeraanbod compleet te maken.

Na MNM, de Mol, 2x vuurwerk, Parkies, loopcriterium,van de Kust Benelux tour, Beachland, Lotto muziekshow, Apérotime, Vlaanderen zingt, Vlaanderen feest, de familiedag aan de Haven, Paravangfeesten, Belgian Beers, Radio2 zomerhit finaleweek en uiteraard de Bloemencorso… is er nu ook nog een zomerlang #LikeMe !!!

#LikeMe, de razend populaire jeugdserie op Ketnet komt tussen 2 juli en 28 augustus met een gloednieuwe belevingsexpo naar Blankenberge. Stap in de Belgium Pier in de muzikale leefwereld van Caro en alle andere idolen. Ontdek samen met je vrienden en familie de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen, maak er unieke foto’s en ontmoet je favoriete personages via een exclusieve en virtuele meet & greet.

Burgemeester Björn Prasse: “Deze immens populaire Ketnet-serie is ondertussen toe aan z’n derde seizoen en scoort erg hoog bij de Vlaamse jeugd. De muzikale bewerkingen van Belgische en Nederlandse klassiekers slaan enorm aan. Dit was het nog ontbrekende puzzelstukje in onze visie van familiale badstad.”

Schepen voor Evenementen Mitch De Geest: “Met de aanwezigheid van MNM zorgen we voor een kruisbestuiving, waarbij in de O’Neill Beachclub ook één speciale #LikeMe-set gebouwd zal worden. Deze set kan je gratis bezoeken. Voor de andere #LikeMe-locaties – de cinema en exporuimte in de Belgium Pier en de speciaal ingerichte exporuimte in het casinogebouw – koop je een toegangsticket.”

Waan je een leerling van het bekende SAS op de iconische trappen van de school, kruip in de huid van de stoere Emma in een heuse graffitiset, trek een zomerse outfit aan en ga op de foto in een tropisch decor met Merel en Nona, gedraag je als een echte racepiloot in de wagen van Scott en nog zoveel meer!

Naast leuke foto-opportuniteiten zijn er ook enkele te gekke doe-activiteiten: ga uit je bol in de set van DANCE #LikeMe aan de hand van amusante tutorials, leef je uit in een ballenbad met special effects en zing de longen uit je lijf met de nieuwste songs van #LikeMe in het SING #LikeMe-decor.

Als kers op de #LikeMe-taart kan je ook je favoriete personages ontmoeten via een exclusieve en virtuele meet & greet.

Tickets kosten 11 euro online en 12,50 euro aan de kassa.

Meer info op ketnetvoorouders.be