Verjongingsgolf bij Open Vld Blankenberge

Na het spijtige en veel te vroege overlijden van gewezen schepen Katrien Van Ryssel valt Tom ADAM (34) de eer te beurt het mandaat van gemeenteraadslid op te nemen. Tom zal als kersvers lid van de liberale fractie vooral zijn aandacht en kennis op gebied van sociale zaken, onderwijs en carnaval in politieke daadkracht omzetten.

Door de keuze van het partijbestuur om zo veel mogelijk jonge mensen een kans te geven om door te stromen krijgen we ook in het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst van Blankenberge een nieuwe vertegenwoordiger. Stephen VANHOVE (29) zal daar na deze gemeenteraad vertegenwoordiger en een stem van de liberale partij bij het sociaal beleid van onze stad worden.

Ook in de verkeerscommissie zijn hierdoor kansen gegeven aan twee jonge talentjes van de Blankenbergse liberalen! Ines BOMMAREZ (26) en Thibau HAERINCK (23) doen op die manier hun entree in de politieke vertegenwoordiging van de liberale familie van onze badstad. In de verkeerscommissie zullen zijn concrete situaties aankaarten en opvolgen om de verkeersveiligheid en de mobiliteit in onze stad te helpen verbeteren.

Namens onze partij en de fractie wensen wij deze vier producten van Jong Vld Blankenberge veel succes en volharding bij de uitvoering van hun mandaat!